ROKODELSKI IZDELKI OKUSI ROGLE
Kakovost ponudbe rokodelskih izdelkov ter izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja.
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Janez Bogataj, dr. Jana Vilman
KULINARIČNE PRIREDITVE OKUSI ROGLE
Kakovost ponudbe kulinaričnih prireditev.
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Janez Bogataj, Mojca Polak
PRIDELKI, ŽIVILSKI IZDELKI IN PIJAČE OKUSI ROGLE
Kakovost ponudbe pridelkov in živilskih izdelkov in pijač.
Predavateljice: dr. Tanja Lešnik Štuhec, Marlena Skvarča, Mojca Polak
JEDI OKUSI ROGLE
Kakovostno izvajanje storitev
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Janez Bogataj, Mojca Polak
VODENA DOŽIVETJA OKUSI ROGLE
Identificiranje turistične ponudbe v lokalni destinaciji in širše ter njeno povezovanje v atraktivne turistične pakete, produkte in storitve izbrane lokacije
Predavateljice: dr. Tanja Lešnik Štuhec, Ilona Stermecki, Mojca Polak
MEDSEBOJNA KOMUNIKACIJA, ODNOSI Z GOSTI
Predavatelja: dr. Tanja Lešnik Štuhec, Marko Slapnik
TRŽENJE IZDELKOV, ZGODBARJENJE
Oblikovanje produktov, primernih za trženje.
Predavateljici: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Jana Vilman
NASTANITVE OKUSI ROGLE - DELAVNICA S PONUDNIKI NASTANITVENIH KAPACITET
Kakovost ponudbe, personalizacija in avtentičnost ponudbe, estetika, čistoča, udobje, dostopnost, izkušnje.
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Jana Vilman, arhitekt
DOMAČIJA OKUSI ROGLE - DELAVNICA S PONUDNIKI TURISTIČNIH KMETIJ Z DOŽIVETJI
Kakovost ponudbe, personalizacija in avtentičnost ponudbe, estetika, čistoča, udobje, dostopnost, izkušnje.
Predavateljica: dr. Tanja Lešnik Štuhec
Usposabljanje je brezplačno. Svojo prijavo sporočite na e-naslov: info@rogla-zrece.si do torka, 16. 3. 2021.
Usposabljanja bodo potekala v sklopu projekta »Digitalno razstrupljanje v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.