Izboljšanje kakovosti ponudbe in storitev lokalnih turističnih ponudnikov - Blagovna znamka Okusi Rogle

11. mar. 2021
Gostinsko turistični ponudniki in zaposleni v gostinstvu in turizmu vabljeni na brezplačno usposabljanje "Izboljšanje kakovosti ponudbe in storitev lokalnih turističnih ponudnikov - Blagovna znamka Okusi Rogle.
Usposabljanje bo potekalo v obliki webinarjev, od marca do julija 2021.

Webinarji bodo potekali po naslednjem urniku: 

  • Petek, 26. 3. 2021, od 9. do 11. ure

ROKODELSKI IZDELKI OKUSI ROGLE

Kakovost ponudbe rokodelskih izdelkov ter izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja.
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Janez Bogataj, dr. Jana Vilman
 

  • Petek, 26. 3. 2021, od 14. do 16. ure

KULINARIČNE PRIREDITVE OKUSI ROGLE
Kakovost ponudbe kulinaričnih prireditev.
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Janez Bogataj, Mojca Polak

 

  • Ponedeljek, 29. 3. 2021, od 9. do 11. ure

PRIDELKI, ŽIVILSKI IZDELKI IN PIJAČE OKUSI ROGLE

Kakovost ponudbe pridelkov in živilskih izdelkov in pijač.
Predavateljice: dr. Tanja Lešnik Štuhec, Marlena Skvarča, Mojca Polak  

 

  • Ponedeljek, 29. 3. 2021, od 15. do 17. ure

JEDI OKUSI ROGLE
Kakovostno izvajanje storitev
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Janez Bogataj, Mojca Polak  

 

  • Četrtek, 8. 4. 2021, od 9. do 11. ure

VODENA DOŽIVETJA OKUSI ROGLE
Identificiranje turistične ponudbe v lokalni destinaciji in širše ter njeno povezovanje v atraktivne turistične pakete, produkte in storitve izbrane lokacije
Predavateljice: dr. Tanja Lešnik Štuhec, Ilona Stermecki, Mojca Polak  

 

  • Četrtek, 8. 4. 2021, od 14. do 16. ure

MEDSEBOJNA KOMUNIKACIJA, ODNOSI Z GOSTI
Predavatelja: dr. Tanja Lešnik Štuhec, Marko Slapnik  

 

  • Petek, 23. 4. 2021, od 9. do 11. ure

TRŽENJE IZDELKOV, ZGODBARJENJE
Oblikovanje produktov, primernih za trženje.
Predavateljici: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Jana Vilman  

 

  • Četrtek, 1. 7. 2021, od 9. do 11. ure

NASTANITVE OKUSI ROGLE - DELAVNICA S PONUDNIKI NASTANITVENIH KAPACITET
Kakovost ponudbe, personalizacija in avtentičnost ponudbe, estetika, čistoča, udobje, dostopnost, izkušnje.
Predavatelji: dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Jana Vilman, arhitekt  

 

  • Četrtek, 1. 7. 2021, od 14. do 16. ure

DOMAČIJA OKUSI ROGLE - DELAVNICA S PONUDNIKI TURISTIČNIH KMETIJ Z DOŽIVETJI
Kakovost ponudbe, personalizacija in avtentičnost ponudbe, estetika, čistoča, udobje, dostopnost, izkušnje.
Predavateljica: dr. Tanja Lešnik Štuhec

 

Usposabljanje je brezplačno. Svojo prijavo sporočite na e-naslov: info@rogla-zrece.si do torka, 16. 3. 2021.

Usposabljanja bodo potekala v sklopu projekta »Digitalno razstrupljanje v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Logo